Bebek Patik Modelleri-Örnekleri

Kışlık örgü koleksiyonumuzda birbirinden gösterişli bebek patik çeşitleri'mizi bir arada bulabilirsiniz. En yeni model patik yapılışını ve süslenmiş örgü kız bebek patik örnekleri'ni bu sezon da bir araya topladık. Kışlık örgü modası patikler'le başladı, yepyeni örnek ve modelleriyle. Tığ örgüleri ile örülen çarpraz modelli patikler kız ve erkek bebeklere göre de değişik renkte iplerle örülerek kullanılabilir. İki şişle örülen ters-düz kolay örnekli bebek patikleri ve yapılışları hem çok kolay hem de ufak dokunuşlarla çok şirin modelleri elde edebilirsiniz. Patik yapılışında tabanı oldukça sert ve sıkı olarak örülürse hem çok esnemez hem de daha sıcak tutacaktır bir kış boyunca. Tabandan yukarıya doğru örülen patik modelleri'nde farklı örnekler, renkli boncuklar, çiçek motifleri, rengarenk pullar ve bir kaç ip renkleri de kullanılarak, günümüzün son modası şirin patikler örebilirsiniz. Bot patikler ve katlamalı örgü patik yapılışında hem fazla zaman hem de model olarak sizi zorlayacaktır biraz da olsa. Ama kullanış olarak çok rahat bir kış geçirecektir, bebekleriniz ve çocuklarınız, eminim. Ev ortamında, örgü patikler'le çok rahat edecek olan bebekler, bir kış boyu hem daha sağlıklı hem de üşümeyecekler'dir. Kışlık bebek örgü çeşitleri'nde kaliteli ve yumuşak ipler kullanılmaktadır. Nako örgü ipleri ve capcanlı renkleriyle işleyeceğiniz, örgü patikler en güzel modelleriyle, bu sezon da sizlerle buluşmaktadır. Sezonun en güzel patik çeşitleri, en yeni modelleri ve patik yapılışını bir sonraki sayfalarımızdan'da takip ederek sizler de örgü koleksiyonunuza yepyeni tasarımlar ekleyebilirsiniz, örgü tutkunu bayanlar. Günümüzün en güzel şirin ve gösterişli bebek patiklerini sizde yapmak istiyorsanız eğer,tığ örgüsü veya şişlerle örülen modellere bir göz atmaya ne dersiniz. Düz örnekli kolay örülen patikleri daha gösterişli ve daha şirin hale getirmek istiyorsanız eğer, çiçek şeklinde yapacağınız örgü motifleri boncuklarla süsleyerek ışıl ışıl pullarla çok şirin kız bebek patik çeşitleri yapabilirsiniz. Erkek bebek patikleri, her ne kadar sade ve gösterişsiz olsa da onlara has bir özelliği ve şıklığı vardır elbette ki. Yepyeni süslü örgü patikler, anne adaylarının ve örgü tutkunu bayanların dikkatini çeken bir hobi gibi de diyebiliriz. Yapılışı kolay düz örnekli patikler, çok çabuk üreyen modeller dir. Sadeliği sevenler için süslemeler gerekmese de, erkek çocukları için ideal modeller'dir mutlaka. İki şişle örülen en şık patikler ve örnekli modeller bu kış çok rağbet gören modeller arasında yerini alacak gibi gözükse de, tığ örgüsü modelli ve süslü patik örnekleri her zaman günümüzün en popüler bebek örgülerinden'dir
Erkek bebekler için örgü patikler tığ örgüsü ve iki şişle de örülmektedir. Nako iplerle örülen bebek örgüleri ve örgü patikler süslenerek daha da göz alıcı olmaktadır. Kışlık örgülerde, bebek patikleri, farklı örnek ve modelleriyle annelerin ve örgü tutkunu bayanların oldukça dikkatini çeken bir el işleri hem de bir hobi gibi dir adeta. En kolay örülen düz örnekli patikler, bir kaç süslemeler, çiçek motifleri ve renkli boncuklar,la bambaşka bir şirinlik katabilirler.

Tığ örgüsünden yapılmış pembe bot patik çok şirin ve oldukça kolay hemde çok çok güzel bir model. Yapımı çabuk üreyen patik örnekleri, kalın iplerle veya örneksiz patik modelleri, daha üretken modeller, tercih edilebilir. Özellikle, kız bebek patikleri, işlerken daha canlı ip renkleri ve süs malzemeleri kullanılmaktadır. Rengarenk boncuklar, simli ipler, renkli ipler, inci boncuklar ve çiçek motifleri, kullanılarak kız bebek örgüleri-patik çeşitleri, örülmektedir.

Hello kitty kız bebek patiği, için pembe-beyaz ipler kullanılarak farklı süslemeler de modeli ortaya çıkmış. İki renkli patik örneklerinde iplerin kalınlığı ve renkleri birbirine uygun olmalı kesinlikle. Tığ ile örülen hello kitty beyaz pembe patik kız bebekleri için oldukça güzel ve şirin mi şirin örülmüş. Erkek bebekleri için de, farklı renk ipler tercih edilerek, çok güzel örgü patikler yapılabilir. Yandan düğmeli örgü patik örnekleri için inci düğmeler ve gösterişli düğmeler, de kullanılabilir. 

Çarpraz bantlı turuncu beyaz kız bebek patiği. İki şişle örülen düz örnekli beyaz turuncu patik renkli düğmeleri ve çarpraz modeli ile çok şık olmuş. Kışlık bebek örgülerinin en başında gelen, bebek örgü çeşitlerinde model model ve en yeni örnekli patik yapılışları, karşımıza çıkmaktadır. Bebek giyim modasının kışlık kıyafetlerinde örgüler, oldukça popüler el emeği ve hobi gibi de diyebiliriz. El işleri yapanlar için, bebeklere ve çocuk örgüleri,ne daha çok öncelik verilmektedir.

Tabanı sert bir örgü tabakası ile tamamlanan, krem rengi bot patik, ebrulu kocaman düğmesi ile dikkatimizi hemencik çekiveriyor. Kız ve erkek bebeklerin de ortak giyebileceği bir patik rengi-modeli olarak tercih edilebilir.  El örgülerinde birbirinden farklı patik örnekleri ve yapılışını yakından görmek mümkün. En yeni modelleri de bir arada görebilirsiniz. Artık yavaş yavaş, kışlık bebek örgüleri de ören bayanlar, şişle örülen örgü çeşitlerini ve tığ örgüsü örneklerinin en güzel modelleriyle bebekleri-çocukları kış modasına hazırlayabilirler. 

İki renkten elde edilen, bordo krem fiyonklu kız bebek patik modeli. İnci süslemeleriyle saten bordo fiyonk süslenmiş şirin mi şirin kız bebek patiği örülmüş. Örgü patiklerin tabanı sert bir tabaka olarak hazırlanmış. Bilekten bağcıkları ise yandan düğmelere kadar tığ ile örülmüş. Yanlardan yukarıya doğru düz örnek işlenerek ayak bileğine kadar yükselmiş model. Aynı bu modeli, erkek bebekleri için düşünen anneler, boncuk ve fiyonk süslemesi, yapmadan farklı renk iplerle de örebilir.

Erkek bebek patik örnekleri, genellikle sade ve süslemeleri olmadan yapılmaktadır. Bir ters bir düz mavi sandalet patik çok şık çok da şirin bir model. Tabanı ve üst kısmını birleştiren farklı örgü tasarımı bu yılın son moda patiklerine uygulanan bir model.  Kız bebekleri için yapmak isterseniz de, kırmızı, pembe, beyaz, sarı veya turuncu iplerle örerek farklı süslemeler,le çok şirin tasarımlar elde edebilirsiniz. İki şişle örülen mavi patik örneğini ve yapılışını bir önceki sayfamızda görebilirsiniz.

Papatyalı kız bebek patik modeli. İki şişle örülen papatya motifli pembe yeşil örgü patik kız bebeklere ve kız çocuklarına çok da yakışacaktır. İki şişle düz örnek örülerek iki renk tercih edilmiş. Papatya motifleriyle süslenen pembe yeşil çizme patik ile bir kış boyunca bebekleriniz sıcacık bir kış geçirecektir. İnci boncuklarla farklı bir şirinlik kazanan, papatyalı patik modeli kız bebeklere şimdiden hayırlı olsun, çok ta yakışacaktır minik prenseslere.

Share this post :

+ yorum + 1 yorum

10 Ocak 2015 14:46

http://2.bp.blogspot.com/-UhGItaDOVk8/UefbmZyet1I/AAAAAAAAAGc/XxjzIRGTY2g/s1600/orgu-erkek-bebek-mavi-patikleri-8.jpg BURDAKİ BEBEK PATİĞİNİN YAPILIŞINI YAZARMISINIZ ?

Yorum Gönder

Test Sidebar