Damatlık Takım Elbise Koleksiyonu

Yeni sezon ürünlerinde dünyaca ünlü markalardan oluşan, damatlık takım elbiseler, smokinler, yelekli damatlık çeşitleri, modern tasarımlı erkek kıyafetleri, damatlık modelleri ve klasik tarzın sahibi erkeklerin de gardrobunda yerini alan yepyeni koleksiyonumuz. Düğünlerin, gece davetlerinin ve özel günlerin en şık erkeği olmak isteyenlerin beğenisine sunduğumuz, modern tasarımlı takım elbiseler göz kamaştırıcı şıklığı ile sizin de dikkatinizi çekebilir. Kruvaze yakalı tek düğmeli ceketler, bu senenin modası. Yelekli damatlık takımlar ve smokinler de en dikkat çeken modeller arasında yerini almaktadır. Üç düğmeli ceket tasarımları da yine şık giyinmeyi seven erkeklerin vazgeçilmez modası gibidir adeta. Zaman zaman ünlü erkeklerinde üzerinde sıkça görürüz, parlak kumaşlardan ve farklı renklerden tasarlanmış, oldukça da kaliteli takım elbise modellerini. Eğer siz de tarzınız ve şıklığınızı bir bütün olarak günümüzün modasını takip ediyorsanız, sizlere sunduğumuz yepyeni koleksiyonumuzu bir kez gözden geçirebilirsiniz. Son moda kravatlar, renk renk papyonlar, kravat iğneleri, ipek gömlekler, dar kesim kumaş pantolonlar ve yazlık, kışlık damatlık takım elbiseler de düğün konseptine uygun seçilmelidir elbette ki. Kır düğünleri için daha sade damat kıyafetleri tercih edilebilir. Gelinlik ile birbirini tamamlayacak, damat elbiseler ve düğün yapılacak mekan da çok dikkat edilecek ayrıntılardan bazıları. Yaz düğünlerinin vazgeçilmez modası, beyaz damatlıklar ve krem rengi takım elbiseler, smokin modelleri, de en çok tercih edilen renkler arasında. Kapalı mekanlarda yapılacak düğünler ve özel toplantılar da kış düğünlerinde ise daha gösterişli kıyafetler ve damatlık çeşitleri,de tercih edilebilir. Çok kaliteli kumaşlardan elde edilmiş, erkek takım elbiseler ve damatlık örnekleri, tek düğmeli, iki düğmeli, üç düğmeli, kruvaze ceketli takım elbiseler ve smokinlerden oluşan bu yeni koleksiyonumuz geçmiş yılların modası olduğu kadar, ufak dokunuşlar,la da bambaşka güzellikleri ile göz kamaştıran, erkek giyim koleksiyonu ünlü markaların vitrinlerini ve stil sahibi erkeklerin gardrobunu süsleyen yepyeni modeller.
Damatlık takım elbiseler kaliteli kumaşlardan tasarlanmış çok  özel kıyafetler,dir. Düğün konseptine uygun damatlık tasarımlar, ceket, pantolon, kravat veya papyon, yelek, damatlık gömleklerden oluşan bir kombin olmakla beraber, o çok özel günün en şık damat modasını da beraberinde hatıralardan silinmeyecek anılar olarak da kalacak,tır eminim.


Yaz aylarının vazgeçilmez renklerinden, beyaz damatlık modelleri ve farklı tasarımlar görmeye değer. Yeni sezonun en şık yazlık damatlık modelleri beyaz, krem, mavi renklerden tasarlanan muhteşem bir kombin elde edilmiş. Smokin damatlıklar daha modern bir tarz sergilemektedir. Klasik tarzı sevenler için de, ceket, pantolon takım elbiseler, tercih edilebilir. Modern kesim erkek takım elbise çeşitlerinde oldukça kaliteli kumaşlar ve el emeği de gözden kaçmayacak detaylardan.  

Parlak kumaşlardan tasarlanan damatlık modelleri, oldukça göz kamaştırıcı. Çok ünlü markaların tasarımları erkek giyim koleksiyonunda damatlıklar rengarenk ve model model göze çarpmaktadır.  Carlo pignatelli erkek giyim modasında takım elbiseler, erkek gömlekleri, kravatlar, smokinler, papyonlar, yelekler ve erkek aksesuarları da özel günlerin şıklığını yansıtan markalardan bir tanesi. Erkek giyim trendinde şık ve dinamik olmak aktif çalışanlar için de hiç de zor değil.
En şık takım elbiselerde, aksesuarlar ve farklı tasarım damatlıklara bambaşka bir hava katıyor. Siyah takım elbiseler ve farklı ton renklerden tasarlanan damatlık çeşitlerinde  tek düğmeli ceketler, iki düğmeli modeller, simokin takımlar, kruvaze ceket takım elbise damatlık örnekleri de erkek modasında her zaman yerini almaktadır. Damatlık elbiseleri tamamlayan kravatlar, sevimli papyonlar, modern tarzdaki damatlık yelekler de o özel günün en özel erkek kıyafet modasını temsil edercesine göz dolduran moda esintisi gibidir adeta.

Kruvaze yakalı tek düğmeli takım elbise, de özel günlerde ve günlük hayatta tercih edilen en şık modeller arasında. Erkek giyim koleksiyonunda birbirinden şık ve modayı gözler önüne seren damat kıyafetleri, stil sahibi erkeklerin vazgeçilmezi olan, dar kesim pantolonlar, parlak kumaşlardan ve keten spor pantolon çeşitleri de günün şıklığını tamamlayan son moda koleksiyonlardan bir tanesi. Kruvaze ceketler tüm markalarda farklı görsellikleriyle erkek modasının en başında gelen bir tar olduğu kesin. 

Yelekli takım elbise örneklerinde birbirinden farklı modeller kış düğünlerinin vazgeçilmezi de diyebiliriz. Koyu renkli ve siyah damatlık elbiseler kış mevsiminin en trend erkek modası dır. Beyaz gömleklerle daha çok beğeni toplayan, siyah takım elbiseler, tercih ediliyor, erkek giyim modasında. Klasik ve modern çizgileri de içinde barındıran, yeni sezon damat kıyafetleri, özel günlerinde en şık kombinleri olarak tercih edilebilir.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar