En Yeni Moda Gelinlikler

Evlilik hazırlıklarında ve düğün alış verişlerinde en heyecan veren de, gelinlik seçimi, olsa gerek. Sezonun en yeni model gelinliklerine sahip olmak ister gelin adayları. Salon düğünlerinde ve kır düğünlerinde ihtişamlı gelinlikler, uzun uzun duvaklar, danteller ve tüller,le dizayn edilmiş o muhteşem gelinlikler, bir genç kız için erişilmez hayal mi dir ki. Yaz düğünlerinde papatyalarla motif motif işlenerek dizayn edilen gelinlikler, sade ve uçuş uçuş etekleri, savrulan uzun duvakları ile gelin adaylarının hayallerini süslemiştir, o muhteşem ötesi gelinlik modelleri. Salon düğünlerinin vazgeçilmezi, taşlı ışıl ışıl gelinlikleri, incilerle bütünleşen gelinlik çeşitleri, kabarık bir kuğu gibi süzülen bembeyaz gelinlik çeşitleri ve swarovski taşlarla ışıl ışıl parlayan taşlı gelinlikler de kış düğünlerinin en vazgeçilmez modası gibidir adeta. Balık gelinlikler ve dar kesim basenden oturan gelinlikler de incecik, fiziği oldukça narin genç kızların favorisi,dir. Sırt dekolteli gelinlik çeşitlerinde, sırtı açıkta bırakan modeller, sırtı biritli dekolteli şık gelinlik tasarımları, çiçek işlemeli gelinlikler ve sade en şık modeller de hem sezonun hem de gelin adaylarının vazgeçilmezi diyebiliriz. Dört mevsim de bile, gelinlik modasını, yakından takip eden gelin adayları için bir birinden şık tasarımlı, farklı gelinlik modellerimiz görmeye değer.
Yeni sezon gelinliklerinde taş işlemeleri, boncuk  ve inci işlemeleri  ile göz kamaştıran modeller gelin adaylarının vazgeçilmez gelinlikleri olduğu kesin. Kabarık gelinlik çeşitlerinde beyaz ve krem modeller oldukça moda günümüzde. Straplez kabarık gelinlikler,de fırfırlar ve işlemeler de gelinlere ayrı bir şıklık katmaktadır.

Balık gelinlikler, dantel bolerolar ve işlemeli satenler-kumaşları ile bütünleştiğinde göz kamaştırıcı şıklığı ile gelin adaylarının dikkatlerini çekmiştir hep. İnce yapılı zarif gelinlerin o muhteşem fizik yapılarını sarıp sarmalayan, balık gelinlikler, eskiden olduğu gibi şimdide cezbediyor damatları aklını başından alırcasına.

Motif motif çiçeklerle dizayn edilmiş gelinlik modellerinde, sırt dekolteleri ve kuyruklu modern gelinlikler, modacıların ve modayı yakından takip gelin adaylarının en vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Danteller  ve güpürlerden tasarlanan şık gelinlik sade bir duvakla tamamlandığında güzelliğinizle göz kamaştırabilirsiniz. Askılı gelinlikler ve tek omuzlu modeller,de hem kış hem yaz tercih edilenler arasındadır her zaman. 

Kabarık straplez gelinlik tasarımında tüller, swarovski taşlar, krem ve beyaz gelinlik kumaşları bir arada kullanılmış. Kuğu gibi beyaz kabarık gelinlikler, genç kızların hayalinin ötesinde diye düşünülen çok özel bir beyaz yeni bir sayfadır her zaman. Sade ama bir o kadar da muhteşem tasarlanan kabarık gelinlik günümüzün ve yeni sezonun en gözde modellerinden.

Mendil etekli gelinlikler, görselliği ve el işçiliği kadar da, günümüzde ünlülerin de çok severek giydikleri farklı model gelinlikler arasında. Gelin adaylarımızın kendini özel ve farklı hissetmeleri için, mendil .etekli, taşlı, straplez gelinlik tasarımını tercih edebilir. Kış düğünlerinde bolero ve beyaz şallar,la kullanılabilir. Bel ve göğüs dekoltesinde swarovski taşlarla göz kamaştırıcı şıklık elde edilen, moda gelinlik, gelin adaylarının şimdiden aklını başından almış olmalı

Dantelli gelinlikler balık ve uzun duvakları ile fark yaratmıştır modacıların vitrinlerinde her zaman olduğu gibi. Fırfırlı balık gelinlikler, sade uzun duvaklar, kenarı fırfırlı tül duvak çeşitleriyle gelinlikleri tamamlayan ve bir kuğu gibi süzülen, yerleri süpüren kuyruklu gelinlikler,le bütünleştiğinde apayrı bir hüzün sarar içimizi. Farklılığınızı işte o zaman daha fark etmiş olacaksınız, adım adım sizi takip eden upuzun beyaz duvaklar,la.

Tek askılı gelinlikler model, model ve çeşit çeşit, günümüzde en yeni farklı modelleriyle gelinlik mağazalarının vitrinlerini süsler dört mevsim de. Basenden oturtmalı dar kesim gelinlik fırfırları ve tek omuz detayları ile dikkat çeken yepyeni modeller arasında yer alıyor. Moda dünyasında da her zaman yeniliğe yer verilirken,  farklı tarzlara hitap eden, gelinlik çeşitleri, model, model ve modası da hiç bir zaman geçmeyecek tasarımlar hazırlanmaktadır. 


Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar