Taşlı Gece Ayakkabısı Modelleri

Kadın yaşamındaki önemi çok da büyük ihtiyaç'tır, ayakkabılar. Her yıl hem de her sezon yenilense, her yaşa ve her tarza hitap etse de mutlaka bir ortak noktası vardır kadınların, tabi ki o muhteşem ayakkabılar. Günlük ayakkabılar'a her ne kadar rağbet olsa da, taşlı, süslü gece ayakkabı modelleri' ne de bir o kadar ihtiyacımız var dır elbette ki. Çok özel tasarımlı gece ayakkabı koleksiyonunda swarovski taşlar, altın sarısı tabanı ve taşlı topukları, saten bağcıklı modeller, burnu açık yazlık abiye ayakkabı çeşitleri, arkadan fermuarlı ve çiçek fiyonklu modeller de bu sezon göz kamaştırıcı şıklığı ile bütün dikkatleri üzerine çekmiyor değil. Yeni sezonun yepyeni tasarımlı ayakkabıları bu kez de, çift platformlu, yüksek topuklu, çarpraz bantlı ve yandan fiyonklu modelleri çok sık görebilirsiniz. Kıyafet seçeneklerine çok yönlü tasarımları ve renkleriyle eşlik edebilecek kapasiteye sahip, bayan gece ayakkabı modelleri ve renkleri ile kendinizi hem daha genç hem de daha zarif hissedeceksiniz. En yeni koleksiyonumuza bir göz atmak isteyen hanımlar mutlaka kendi tarzına ve zevkine hitap edecek modellere rastlayacaktır. Yüksek platformlu taşlı gece ayakkabıları ile göz kamaştıran şık kombinler yaratarak mekanların en zarif kadını olmayı başaracaktır. Gösterişli gece elbiseler ve abiye kıyafetlerinizle tamamlayacağınız, muhteşem gece ayakkabı çeşitleri en yeni modelleriyle beğeninize sunduk. Gece davetlerine özel tasarlanmış, swarovski taşlı bayan gece ayakkabıları rugan, topuğu taşlarla ışıl ışıl parıldayan ayakkabılar ve yine bu sezonun trendleri olarak vitrinleri süsleyen altın sarısı tabanlı gece ayakkabı örnekleri ile kapalı mekanların moda öncülüğünü siz yaratın. Birçok kıyafetlerinize bambaşka yenilik ve şıklık da katacak olan, son moda kadın ayakkabıları, dolabınızı, kombinlerinizi ve kalbinizi de süslemeye devam edecektir.
Gece mavisi yüksek topuklu abiye bootie'ler cezbedici şıklığa sahip tasarlanmış. Çok gösterişli taş detaylı mavi bootie tasarımı, her mevsim taşıyabileceğiniz bir model. Tarzı olan çılgın bayanların ilk ve son tercihi olabilecek, taşlı yüksek topuk gece mavisi bağcıklı bootie, oldukça zarif bir o kadar da muhteşem değil mi? arkadaşlarr. Kombinleme yönüne de bakılırsa eğer, kısa etekler, kısa elbiseler, mini şortlar ve bir çok kıyafet seçeneği tanıyan farklı bir, yepyeni modelimizi siz de dolabınızda görmek istiyorsanız şimdi tam zamanı.
İki ayrı renk tonundan tasarlanmış çarpraz bantları ile oldukça dikkat çeken bir ayakkabı siyah simli burnu açık modeli, ile değilmi bayanlar. Belki de her kadının tercih edebileceği bir şık tasarım sunulmuş bu kez de. Görünümü ne kadar şahane bir ayakkabı ise rahatlığı ve kalitesi de bir o kadar belirgin. Yeni trend kadın ayakkabı koleksiyonundaki muhteşem simli abiye ayakkabılar ile tamamlayacağınız her ana özel kombinler ile günümüzün modasının öncülüğünü siz yapmış olursunuz. Burnu açık yüksek topuklu siyah ayakkabılar, çok yönlü kombin seçenekleri de sunacaktır güzel giyinmeyi prensip edinen şık bayanlara.
Simli kırmızı abiye ayakkabı yaz günlerinin en vazgeçilmez renk ve modelleri de diyebiliriz. Burnu açık yazlık abiye ayakkabı çeşitlerinde simler, rugan modeller, süslü fiyonklar, farklı fermuarlı aksesuarlar ve swarovski taş süslemeleriyle farklı bir yeri olan, bayan abiye ayakkabı tasarımları, her sezon birazcık değişikliğe uğrasa da çok farklı modelleriyle karşımıza çıkıyor, ışıl ışıl ve rengarenk modeller. Ayakkabı kombinlerken çoğu kadın tereddüt yaşar, ayakkabı renkleri ve seçeceği kıyafeti ile ne kadar yakışıp yakışmayacağı konusunda. Hep aynı renk takılar, aynı renk tonları çanta ve aksesuarlar gibi ince ayrıntılar. Halbuki tamamlayacağınız kombinlerde iki ayrı veya üç farklı renk kullanarak renkli bir şıklık yaratmış olursunuz. 
Çift platformlu altın rengi beyaz gece ayakkabısı' ile yılın en şık bayanı siz olmaya hazırmısınız. Bilekten bantlı beyaz yüksek topuk gece ayakkabı tasarımı farklılığı ve şıklığı ile göz dolduruyor. Beyaz fiyonkları ve swarovski taşları, altın rengi tabanı ile kalitesinin de belirginliğini ispat edercesine yürekleri hoplatan çok muhteşem gece ayakkabısı, gardrobunuza ve gideceğiniz her mekana büyüleyici bir hava katacaktır eminim. Bu çok özel tasarım beyaz-altın sarısı yüksek topuklu ayakkabı ile muhteşem gece kombinleri şimdiden hazırlamaya başlayabilirsiniz.
Mavi saten topuklu gece ayakkabısı, saten gül süslemesi ile muhteşem bir  gece modasını yaratmaya şimdiden hazır. Platform etrafının taşlarla bezenmiş ve metal yüksek topuğu ile çok özel gece davetlerinin moda öncülüğünü siz yapabilirsiniz. Mavi saten tasarımlı abiye bayan ayakkabısı, ile bütünleştireceğiniz kıyafetler ve kendi güzelliğinizle o mekanın en zarif, şık kadını siz olabilirsiniz. Özellikle yaz günlerinin en vazgeçilmez moda ayakkabıları burnu açık taşlı modeller' dir bu sezon. Bilekten bağcıklı ve bantlı abiye ayakkabı çeşitlerinde fiyonklar, saten güller, boncuklar ve parlak taşlar da apayrı bir şıklık katmaktadır, eşsiz şık gece ayakkabı tasarımları' na.
Parlak kırmızı deri üzerine swarovski taşlar dizayn edilen gece ayakkabı örneği, arkadan fermuarlı, metal topuklu yandan deri fiyonklarla daha gösterişli bir hava katmış kırmızı gece ayakkabısına. Kırmızı şık modeller, belki de her renk kıyafetlerle kombinlenerek modanın öncülüğünü de siz yapmış olabilirsiniz. Abiye taşlı ayakkabı çeşitlerinde kıyafetleriniz çok da gösterişli olmasa da olur, çünkü, sade kıyafetleri daha gösterişli ve şık gösteren, ayakkabılar ve kullanacağınız bir kaç parça, aksesuarlar-takılar' dır.

Kırmızı deri yandan metal kemerli yazlık ayakkabı modern ve çok da şık bir tasarım. Gün içinde dahi giyebileceğiniz, yepyeni tasarım yandan kemerli kırmızı ayakkabı. Ne kadar sade gözükse de, farklı model yepyeni ayakkabı örneği. Kadınların boy sorununa büyük çare olan, yüksek topuklu platformlu ayakkabı modelleri. Az topuklu ayakkabılar  günlük ve çalışan bayanların uzun süreli ayakta kalacakları için çok doğru bir seçim olacaktır. Ayak rahatlığı ve uzun yürüyüşlerde düz topuklu, az topuklu ayakkabı çeşitleri, tercih edilmelidir.

Siyah satenle çarpraz bantlar oluşturan farklı abiye ayakkabı çok çok muhteşem bir model. Az topuklu siyah satenli ayakkabı ile mini kıyafet tercihi size ayrı bir fark katacaktır. Siyah ayakkabı çeşitleri' ni kombin yaparken kıyafet renk seçiminde tereddütsüz tamamlayacağınız bir renktir. Her anın ve her sezonun vazgeçilmez modası, siyah ayakkabı koleksiyonu. Yepyeni modeller, birbirinden şık tasarımlı gösterişli ayakkabılar ve kıyafetlerinize çok yönlü eşlik edebilecek yeni sezonun en son modası kadın ayakkabı koleksiyonu. 
  
Swarovski taşlarla dizayn edilmiş mürdüm saten gece ayakkabısı metal yüksek topuğu, üstten arkaya kadar sıralanmış taşlar ve çift platformu ile her kadının beğenisini toplayacak kadar, çok modern şık gece ayakkabı modeli'dir. Bir düğün, nişan veya bir gece daveti için çok mükemmel bir seçim olacaktır, mürdüm swarovski taşlı gece ayakkabı tasarımı. Yeni sezonun taşlı çift platformlu modelleri'ni kombinlerken ister mini ister uzun etekler yada elbiseler' le tamamlandığında zarafetiniz ve güzelliğiniz göz kamaştıracaktır, eminim kii.

Kırmızı rugan gece ayakkabılarında swarovski taşlar ve altın sarısı tabanlar, topuklar kullanılarak daha kaliteli-görsellik olarak da farklılık katılmış. Kırmızı tutkunu bayanlara özel tasarlanmış, topuğu taşlı altın sarısı kırmızı gece ayakkabısı, rugan derisi ile bir bütünlük sağlamış. Gece elbiseleri ile şık kombinler yaratacak olan, kırmızı rugan taşlı gece ayakkabısı, dört mevsim de kullanılabilecek şıklığa ve tasarıma sahip. Kıyafetlerde renk seçeneklerine çokça yer veren kırmızı renk ayakkabılar, kısa ve uzun abiyeler' le kullanılabilir.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar