Bayan Kazak Modelleri-Örnekleri-Yapılışı

Yeni el örgüsü bayan kazak modası 2013 ve 2014 koleksiyonundan rengarenk örnekli bayan kazak modelleri. Dantel motifleriyle daha zarif ve bir o kadar da modern şıklığa sahip kışlık ve baharlık kadın kazakları günümüzün modası haline gelmiştir. En güzel örgü çeşitleri, rengarenk çiçek motifleriyle çiçek bahçesini andıran bayan giyim koleksiyonu çok renkli cıvıl, cıvıl el örgüsü kazak çeşitleri ve en yeni modelleri bu kış dolaplarınızı süsleyecek. Kış sezonunun başlamasıyla birlikte örgü modası da başladı özellikle genç kız giyiminde ve bebek-çocuk giyim koleksiyonlarında. Kadın giyim modasının kışlık kombinlerinin en önemli tamamlayıcı parçalarından, iki şişle örülen kazaklar, hırkalar, örgü yelekler, el örgüsü şallar, örgü bereler, örgü atkılar, eldivenler ve genç kız kışlık örgüleri. Kışlık el örgüsü kazak ve hırka yapılışında kalın ve yün ipler kullanılarak soğuk havalara daha dayanıklı olabilmesi açısından tercih edilmelidir. Baharlık ve yazlık örgülerde ise pamuklu ipler kullanılarak terletmeden serin tutabilmesi önem taşır. Yeni sezon baharlık el örgüleri motif motif çiçekli motif işlemeleri ile süslenmektedir. Kışlık el örgülerinde de sıkı sıkı kalın örgüler göze çarpmakta. Tığ örgüleri ve iki şişle örülen kışlık kazaklar ve örgü hırka modası da 2014'ün en yeni örgü trendlerinden.

        İki şişle örülmüş transparan yeşil kazak modeli yıldızlı motifleriyle göz kamaştırıcı bir model. Tığ ile örülmüş deniz yıldızı motifleriyle transparan tasarım bayan kazağı bahar mevsiminin en yeni moda örgülerinden. İki şişle örülmüş transparan yeşil kazak örneği düz ve ters-düz olarak örülmüş.
     Siz de sevdiğiniz renk iple örerek koleksiyonunuza bir yenisini daha ekleyebilirsiniz. Modern örgü tasarımlarında dekolteli ve transparan kadın örgüleri de zarafetinize ayrı bir şıklık katıyor.
       Kayık yakalı mavi örgü kazak örneği-modeli. Zigzaglı örgü iki şişle örülmüş yepyeni bir model. Bahar modasını sergileyen mavi renkli kayık yaka bayan kazağı, ister kış günleri isterseniz de bahar günlerinin modasını siz yarattın.              Kayık  yakalı mavi kazak kolay örgülerin en yeni örneklerinden. Yakadan başlanarak omuzların dikişsiz olarak işlenen kolay örgülerin en muhteşem tasarım. Zigzag örgüsü mavi  kazak modeli 2014 modası örgülerinden.
Kışlık bayan kazak modası, saks mavisi renkler ve yepyeni modelleri ile kış modasını yaşayacaksınız.  Kadın giyim koleksiyonunda dekolteli kazaklar, el örgüsü kazak modelleri, Ön düğmeli kazak çeşitleri, sıfır yakalı bayan kazak çeşitleri, triko kadın kazakları, el örgüsü kazak modelleri ve renkleri ile kombin yapacağınız ceketler, pantolonlar ve ayakkabı-çanta renkleri ile oldukça uyum içinde olmaları gerekir.
   Kışlık kadın örgüleri ve baharlık örgü kazak örnekleri iki şişle örülmüş en yeni modeller. Esnek ve büyük bedenlerin de kullanabileceği kadar esneyebilen kaliteye sahip modern bayan kazak çeşitleri.
Beyaz baharlık kazak tasarımı, dört farklı örnekten örülmüş modern örgü kazak modeli. Kabartmalı ve baklava dilimli beyaz kazak iki şişle işlenerek, değişik  örgü örnekleriyle, kadın örgülerine farklı tasarımlar da eklenmiş,  Moda aksesuarlar  ve fularlar ile kombinleyerek daha çok şıklığı yakalayabilirsiniz.
Kolları ayrı olarak örülmüş beyaz örgü kazak modeli 2014'ün en yeni örgü modası. Örgü severlerin hayalinin eserleri olan birbirinden şık örgüler kadınların kış modasına renk katan kışlık örgü koleksiyonu.                                                                                         
Mürdüm rengi kışlık örgü kazak modeli-örneği. Kışlık boğazlı bayan kazağı ters örgü üzerine kabartmalı fındık örnekli mürdüm kazak, dikişsiz, boğazdan başlanır ve kolları ve bedeni ile birlikte örülerek tamamlanan bir model. Önde ve i-yapılıkollarda bombeli -fındıklı örnek modeli iki şişle örülerek çok modern şık bir kazak elde edilmiş. Farklı renklerden de yapılabilecek zarif ve modern kadın kazak örneği-modeli-yapılışı..
2014 kış modası örgü kazaklar bayanların en vazgeçilmez bir kombin tamamlayıcısıdır. Yeni sezonun el örgülerinden saç örgülü taba rengi kazak modeli yırtmaçlı yakalı bayan kazağı iki şişle örülerek kadınların beğenisine sunulmuştur.
Bir ters bir düz örnekle başlanan bayan kazak örneği her yaştaki bayanların ilgisini çekebilecek  kadar şık ve modern bir tarzda örülmüş. En yeni el örgülerinden kadın giyim trendleri örgü kazak örnekleri, modelleri, çeşitleri, yapılışı.
Dantel örnekli-motifli beyaz yazlık kazak modeli iki şişle örülmüş bedeni. Yarasa kolları da beyaz dantel motifleriyle tamamlanmış.  Tığ ile işlenmiş çiçek motifli beyaz örgü kazak örneğinde motifler tek tek örülmüş ve birbirine eklenerek kazak kolları tamamlanmış.
   Yeni sezonun en gözde kadın örgü modası olan motifli örgü kazaklar, küçük dokunuşlarla yılın en şık örgülerini yaratabilirsiniz.  Kazak yapılışında çift şişler ve tığ ile günümüzün modasını yaratabilirsiniz.



Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar