El Örgüsü Bebek Hırka Modelleri

Bebek giyim-kuşam modasında el örgülerinin muhteşem yepyeni koleksiyonunu her kış mevsiminde görüyoruz, bebek giyim mağazalarında ve bebek reyonlarında. Yeni sezonun en trend örgü bebek hırkaları renk renk ve çeşit çeşit yine bu kış sezonunda. Özellikle örgü tutkunu annelerin ördükleri rengarenk kapşonlu hırkalar, örgü şapkalar, örgü bereler, bebek yelekleri, kız bebek elbise modelleri-yapılışı her kış mevsimi için bir başka güzelliklerle karşımıza çıkmaktadır. Kız bebekleri için çiçek motifli el örgüleri, kurdele süslemeli kız çocuk örgü çeşitleri, erkek bebekleri için hayvan figürlü hırka, bere, şapka ve atkı çeşitleri de annelerin bebekleri için ördüğü en güzel kışlık kıyafetler'dir Günümüzün en gözde örgü modası bebek örgüleri'dir. Tığ örgüsünden yapılmış bebek hırkaları çiçek motifli ve kurdele süslemeli olarak hazırlanmış kız bebekleri ve kız çocukları için. Yakadan başlanarak örülmüş bebek hırkaları, omuz hizasına kadar örnekli, sonrasında kol ucuna kadar düz işlenmektedir. Hırka kol ucuna geldiğinde ise yaka örneğinin aynısı kol bitimine ve hırka etek bitimine uygulanmaktadır. Yün, orlon ve penye iplerle işlenen bebek örgüleri, sağlıkları ve kış soğuklarından etkilenmemeleri için önemlidir elbette ki. Günümüzdeki en güzel bebek örgü koleksiyonu örgü hırka çeşitlerinden oluşan modellerimizi bir araya getirmeye çalıştık. Araba resimli erkek bebek örgü hırkası,da oldukça sevimli ve modası hiç bir zaman geçmeyecek örgü tasarımlarından bir tanesi. Papatyalı kız bebek elbise örnekleri ve bin bir çeşit çiçeklerin güzelliğini üzerinde taşıyan kız bebek örgü koleksiyonu da her kış mevsiminin bir modası gibi dir adeta. Bu kışlık örgüler olmazsa sanki bebeklerimiz ve çocuklarımız hiç ısınmayacakmış gibi bir hisse kapılırız. Ama gerçekten de doğru.. Çünkü kış ayları yaklaşınca hep örgü modasını yakından takip ederiz biz kadınlar. Kim nasıl bir hırka giymiş, Hangi markalarda atkılar, bereler, şapkalar ve örgü eldivenler vardır diye inceleriz. Örgü yapabilen bayanlar ise el becerilerini kışlık örgülere dökerler. Özellikle bebekler ve çocukları için çeşit çeşit örgü modası, yaratırlar.
Bebek kışlık örgülerinden hırkalar, örgü patikler, şapkalar ve el örgüsü bere çeşitleri ile kış soğuklarını hissetmeyecek bebekleriniz. Kapşonlu hırkalar bebekler için en ideal koruyucudur ve aynı zamanda bere ve şapkalara ihtiyaç duymayacaklardır. İki şişle örülmüş kapşonlu kız bebek hırkası, örgü patiği ile takım olarak işlenmiş. Erkek çocukları için örmek isteyen anneler ise değişik renklerle de örebilir'ler, Patikleri, şapkaları, eldiven ve, kapşonlu örneği yapılışını takip ederek.

Kız bebekleri için birbirinden şirin hırkalar, çiçekli bereler, çiçek motifli patikler, çiçek düğmeli kışlık hırka modelleri ve yapılışını sizde merek ediyorsanız eğer örgü tutkunu bayanlar, 2013 ve 2014'ün en yeni bebek örgü koleksiyonumuzu sizlerle de paylaşmak istedik.
        Kabartmalı el örgüleri, düz örgü çeşitleri, motifli hırka düğmeleri ve çiçek motifli kız bebe hırka modelleri çeşit çeşit ve en güzel modeller sizlerin bebekleri için modahobim.blogspot.com sayfalarında.

Örgü modelli pembe kız bebek hırkası. Toz pembe kız bebek hırka örneği saç örgüsü gibi tasarlanmış. El örgülerinde kabarık modeller çok hoş ve oldukça da mükemmel durur her zaman. Çiçek süslemesi ile de sevimli bir model elde edilmiş. En yeni bebek örgülerinin son modelleri. İki şişle örülen toz pembe hırka, bebe yakası ile tam bir bütün olmuş.
İki düğmeli kız bebek hırkası günümüzün en son bebek örgü modası diyebiliriz. Mavi veya gri iple de erkek bebekleri için mükemmel bir sonuç alabilirsiniz.
Erkek bebekleri için tasarlanmış en güzel el örgü hırka modeli. Üç ayrı renkten örülmüş iki şişle. Mavi, yeşil, gri ipler'le çok güzel kışlık hırka örneği. Kırmızı araba, uğur böceği ve güneşin gülümseyişini kışlık bebek hırkalarında görebilmek huzur verir size ve bebeklerinize. Mavi arabalı erkek bebek şapkası, yine çift şişle örülerek, kırmızı arabalı örgü hırkaya takım olarak örülmüş ve bu kış sezonunun en trend erkek bebek hırka-şapka takımı yapılmış.

Hırkalı örgü kız bebek elbisesi. Lila-beyaz hırkalı örgü elbise tamamen bir kış modası kız bebekleri ve çocukları için. Yeni sezonun en yeni el örgü örneklerinden. Örgü gül motifleriyle kız bebeklerini daha çok sevimli gösterebilecek kışlık örgü elbise örneği işlenmiş. Tığ örgüsünden yapılmış elbiseli kışlık hırka modeli bebe yakası ve çiçek motifi ile muhteşem örgülerin en güzeli diyebiliriz. Beyaz-lila renklerinin buluştuğu hırkalı elbise tasarımı, rengarenk yün ve orlon iplerle de çok harika olacaktır.

Erkek bebekleri için tasarlanmış mavi-beyaz hırka modeli-örneği. Mavi-beyaz örgü bere modeli ile çok şık takım örülmüş. Kırmızı-beyaz, veya pembe-beyaz renklerle de kız bebekleri için ördüğünüzde, çok çok güzel tasarımlar elde edebilirsiniz. 2014 kış modasının bebek giyimindeki örgü koleksiyonunda rengarenk bereler, çok şirin bebek şapkaları, bebek patik çeşitleri, el örgüsü bebek yelek modelleri-yapılışı ve kız bebekleri için en güzel örgü elbise modelleri-çeşitleri ve renkleri. Kabartmalı örgü bebek hırka örnekleri ve kurdele süslü bebek örgüleri.
İki şişle örülmüş mavi beyaz erkek bebek hırka örneği bu kış örgülerinin en yeni modellerinden.
Düğümlü örneği-düz model ile bütünleşen kız bebek hırkası ve bere takımı iki şişle örülen en güzel modellerden birtanesi. Modeli yakadan başlanarak örnekli yapılmış göğüs hizasına kadar. Omuz bitiminden itibaren düz örnekle devam edilmiş, kol ucu ve hırka eteğine kadar. Etek ucuna iki sıra düğüm düğüm örnekler işlenmiş.  Son üç sırası da ters düz model ile bebek hırkası tamamlanmış. En güzel bebek hırkaları modahobim.blogspot.com sayfalarında görebilirsiniz.

Kapşonlu bebek hırka modelleri-örnekleri-yapılışı. Ponponlu-kapşonlu örgü bebek hırkaları yeni sezonun en şirin koleksiyonu bebek giyimi.
Çift şişle örülmüş düz örnekli bebek hırka modelleri kolay örülebilen en yeni koleksiyonumuz.  Kapşonlu hırkaların kullanımı hem çok kolay hemde oldukça kullanışlı ve aynı zamanda, bere ve şapkalar'a da ihtiyaç duymayacak minik bebekleriniz.
     Pembe kız bebek hırkası, sarı erkek-kız bebek hırka renkleri, beyaz renkli kapşonlu hırka kız ve erkek bebekleri için en ideal renk kışlık hırkalar'dır. Mavi örgü kapşonlu hırka erkek bebekleri için tercih edilen en popüler bir renktir.
Bebek giyim reyonlarında rengarenk hırkaları, bere, şapka, yelek, mont, örgü patikleri kombin halinde bulmanız mümkün.


Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar