El Örgüsü Kız Bebek Elbiseleri

En yeni model el örgüsü kız bebek elbiseleri. Birbirinden şık tasarımlı tığ örgüleri ve iki şişle örülen elbise örnekleri_yapılışı. Bahar ve kış aylarının vazgeçilmez modası, kışlık el örgüleri. Çeşit çeşit ve model model kız bebek örgü kıyafetleri ile bebeklerinizin dünyasını renklendirin ve aynı zamanda da sıcacık bir kış yaşatın. Süslü örgü elbiselerin yapımı hem çok zevkli hem de oldukça kolay. Yazlık örgüler ve kışlık örgü ipleri birbirinden farklıdır. Triko, orlon ve yün ipler kışlık örgülerin vazgeçilmezi'dir her zaman. Penye, pamuklu ve ipek ipler ise yazlık örgülerin, kıyafetlerin olmazsa olmazı'dır. Yazlık bebek kıyafetleri, bebek örgüsü kombinlerinde, elörgüsüne sıkça yer verilir. Askılı bebek örgü elbiseleri, kısa kollu elbiseler ve uzun kollu kız bebek elbise çeşitleri'ni orlon yün iplerle örerek hem maliyeti hem de bebeğinizin ölçüsüne göre tasarlayabilirsiniz. Aynı zamanda bir hobi olarak da yapılan örgü tasarımları vardır. Her mevsime ve her yıla özel örgü modası vardır. Yaz aylarında tercih edilen file örgü modası bebeklerde ve genç kızlarda çok sık gördüğümüz kombinleri tamamlayan örgüler'dir. En yeni örgü çeşitlerinde çiçek motifleri, kurdele süslemeleri, rengarenk iplerle karışık örgü modası, boncuk süslü kız bebek örgüleri, kışlık modelli örgüler, yünlü bebek örgüleri, örgü bebek patikleri, el örgüsü bebek hırkaları, bebek yelek modelleri,kışlık kapşonlu hırkalar, örgü bebek elbiseleri, süslü kız bebek şapkaları, örgü bereler, iki renkli örgü elbiseler, son moda bebek örgüleri ile bebekleriniz daha şirin ve sevimli olacaklardır. Yapılışı çok kolay el örgüleri düz ve örnekli modeller ile günümüzde çokça tercih edilir, özellikle bebek battaniyeleri ve bere modellerinde. Kabarık örnekli örgü çeşitleri ile bebek kıyafetleri ve kadın örgüleri yapılır.
Tığ ile işlenen örgü elbiseler çiçek  motifleri ve renkli boncuklarla süslenerek çok şirin modeller ortaya çıkabiliyor. Bebek elbiseleri ile örgü şapkalar ve örgü bereler, aynı örnek, aynı renk iplerle işlendiğinde, bebek takım takım kombinleri kışlık ve yazlık olarak örebilirsiniz. Bebek örgü şapkaları, rengarenk iplerle çok güzel modelleri ortaya çıkarmak mümkün. Motif çiçek çeşitleri yada renkli boncuk süslemeleri ile kız bebeklerinizi daha sevimli hale getirebilirsiniz.
İki renkte örülen tığ işi kız bebek elbisesi, bahar ve kış mevsiminin havasını estiriyor sanki. Sıfır kollu beyaz mavi örgü elbise modeli kloş eteği ve gösterişli modeli ile göz kamaştırıyor. Kız bebeklerinin çocukluk dönemine kadar giyebileceği, tığ örgüsü elbise çok esnek ve oldukça modern bir model. Kış günlerinde ve bahar mevsiminde çok rahat kullanabileceğiniz tarzda örülmüş. Mavi beyaz haricinde değişik renkli iplerle işleyerek kız bebeklerin şıklığına ayrıcalık katın.
Mavi renkte tasarlanan tül etekli örgü elbise, tığ örgüsü beden modeli ile çok farklı bir tasarım elde edilmiş. Salkım saçak örgü kuşağı ve omuzlardan dökülen kloş örgü modası ayrı bir hava katmış, mavi tül etekli örgü bebek elbisesine. Farklı renk ipler ve farklı örgü örnekleriyle de kız çocuklarınıza en trend örgü elbise çeşitlerini örebilirsiniz. Kışlık örgü elbiseler, baharlık örgü kız bebek elbiseleri ve yazlık örgü elbise örmek şimdi artık çok kolay.
İki şişle örülen farklı renkte kız bebek elbiseleri. Üç ayrı renk iplerle örülen örgü bebek elbise modelleri, çiçek motifleri, papatya motifleri, örgü ip askıları ile baharlık  elbise havası yaratılmış. Açık ve koyu tonlardan örülmüş kız bebek elbiseleri çiçek motifleriyle adeta bir çiçek bahçesi gibi güzelleştirilmiş. Kışlık bebek kombinlerinde dahi, uzun kollu badiler'le kullanılabilecek şıklığa sahip el örgüsü kız bebek elbise çeşitleri.

Tığ ile örülen lila beyaz kalın askılı elbise kız bebek_çocukları için örülmüş çok şık elbise örneği. İki renkten yapılan el örgüsü beyaz lila modelin yapılışı göğüs hizasından başlayarak bele gelene kadar artırımlar yapılır tek renk iple. İkinci renk  ipe geçmeden önce farklı şekiller ve modeller oluşturarak sonlandırılır. Tıpkı bu modelimizde olduğu gibi, basen hizasına muska şeklinde üçgen örnekler yapılarak. Bir diğer ipe başlarken, bir önceki bitiş yerin altından tığ ile tek tek etek modelini başlayarak artırımlı modeli etek boyuna kadar örerek elbiseyi tamamlayabilirsiniz. Beyaz lila kız elbisesine askı olarak da yine tığ ile iki renkten istediğiniz kalınlıkta örebilirsiniz.

Askılı kız bebek elbisesi, yine iki renkten yapılmış. Toz pembe elbise kolay yapılabilen bir örgü. Eteği tümden örümcek örgüsü ile tamamlanmış beyaz pembe renkleri ile. Beyaz çiçek motifleriyle şirinlik kazanmış örümcekli askılarıyla.  Kız bebek kıyafetlerinde örgülerin çok ayrı bir yeri ve önemi vardır her zaman.  Kışlık bebek örgülerinde örgü hırkalar, örgü yelekler, örgü battaniyeler, bere ve patikler de bebeklerin dolabını ve çekmecelerini daha şimdiden doldurmuş olmalı. Tığ örgüler ve iki şişle yapılan kız çocuk elbiselerine küçük dokunuşlar'la çok güzel farklılık katabilirsiniz.
Papatyalarla donatılan beyaz örgü elbise modeli. Jile modasını andıran, örgü beyaz kız bebek elbisesi papatya çiçekleriyle bir bütünlük kazanmış. Bembeyaz dantel gibi işlenmiş adeta. Yaz modasına ayrıcalık katan papatyalı kız bebek elbisesi, örgü beresi ile çok şık bir kombin oluşturulmuş. File modeli ve papatya motifleriyle, çiçek bahçesi gibi iç açıcı, ferahlık veriyor ilk bakışta. Hem sade hemde çok kolay örnekten yapılmış, beyaz tığ örgüsü bebek elbise modeli. Elbise yapılışı bittikten sonra isterseniz, farklı renk iplerle değişik çiçek motifleriyle süsleme yapabilirsiniz.

Farklı bir tasarım, örgü kız bebek kıyafetleri.  Sakallı beyaz iple kız bebek kapşonlu hırkası, örgü beyaz patik, pembe çiçekli beyaz örgü şapka ve pembe beyaz tığ örgüsü kız bebek elbise modelleri. Kışlık kız bebek örgü kombinlerinde, renkleri ve modelleri oldukça uyumlu el örgüsü çeşitlerini bebekler için sizde örebilirsiniz. Gül motifleriyle süslenen beyaz ve pembe kız bebek örgüleri tığ ile yapılan en kolay örgülerden sadece bir modelimiz. 

Yakadan başlanarak örülen tığ örgüsü kız çocuk elbiseleri. Pudra rengi ve beyaz örgü elbise örnekleri, düz yaka örneği üzerine, Türkan Şoray kirpiği modeli işlenerek çok şık örgü elbiseler örülmüş. Kısa"kollu kız bebek elbiseleri sadeliği ve farklılığı ile göz dolduran modeller'dir. Robalı bir tasarım örgü elbise örneği. Kız çocukları için başka başka renklerden de yapabileceğiniz kolay örülen örgülerden şık bir model. Etek boyunu ve başlangıç sayısını artırdığınızda, büyük kız çocukları için de örme şansına sahipsiniz. 
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar