Örgü Bebek Battaniye Modelleri

Bebek odalarına farklı güzellikler ve değer katmak için bin bir emek verir ebeveynler. Özellikle anneler için bir başkadır rengarenk örgüler ve el işleriyle süslemek bebeklerin odalarını. Yaklaşan kış mevsimi için örgü modası ve telaşı da başladı örgü tutkunu bayanlar için. Yepyeni örgü battaniye örnekleri ve farklı modelleri de sizlerle paylaşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Astarlı örgü battaniyeler kız ve erkek bebekleri için tasarlanmış rengarenk modeller modahobim.blogspot.com'da Tığ ile örülmüş motifli bebek battaniyeler, papatya motifli örgü bebek battaniyeleri, sepet örgüsü battaniyeler, iki şişle örülen çizgili bebek battaniye örnekleri rengarenk iplerle bebeklerin odasını süslediği kadar sıcacık bir kış geçirmelerini sağlayacaktır. Bebek örgülerinin olmazsa olmazı örgü battaniyeler'dir. Günümüzde örgü modası kadınlar arasında bir rekabet gibi olsa da, bebek örgülerine ayrı bir önem verilir. Kışlık örgü battaniyeler kadar, örgü bebek hırkaları, yelekler, bereler, örgü patikler, örgü bebek elbiseleri, triko bebek kıyafetleri, bebek şapkaları ve bir çok örgü tasarımları-çeşitleri ile bebeklerinize kış hazırlıkları yapabilirsiniz. Yeni sezonun en şık göz alıcı örgülerinden motifli battaniye modelleri ve süslemeli kız bebek battaniye çeşitleri, bebek bekleyen anne adayları için çokça tercih edilen bir örgü modası gibi dir.
Dantel ipleriyle yada beyaz orlon iple motifleri yaptıktan sonra birbirlerine ekleyerek, battaniye boyuna getirdikten sonra bir başka renk iple, bebek battaniye zeminini iki şişle düz örnek olarak örebilirsiniz. Eklediğiniz  motifleri, hazırlamış olduğunuz düz zemine dikelim dört bir kenarını. Bitiş noktası elbetteki kenarları ve en son aşaması pileleri, büzgülü kenar süslemeleri.
Eğer ki, kız bebek battaniyesi örmek istiyorsanız, pembe, kırmızı, beyaz pembe, sarı ve yeşil ip renkleri tercih edebilirsiniz. Çiçek motifleri ve kurdele süslemeleri ile renkli boncuklarla harika örgü battaniyeler örebilirsiniz.
Erkek bebek battaniye renkleri ve modelleri de sade ve düz örneklerle koyu renkli ipleri örebilirsiniz. 
Dantel motifleriyle tasarlanan, ayçiçekli bebek battaniyesi modeli çok muhteşem bir el örgüsü. En yeni bebek battaniyelerinde dantelli modellere saten ve düz, örneksiz el örgüsü astar oldukça şık duracaktır. Tığ örgüsü ile örülen dantel battaniye kız bebekleri için tasarlanmış. Farklı renklerle de yapabileceğiniz, örgü bebek battaniye örneği, görsel şölen yaratmış gibi adeta.
Dantel motiflerini daha değişik ve renkli iplerle motif motif işleyerek, rengarenk battaniye tasarımları hazırlayabilirsiniz.
İki şişle örülmüş erkek bebek battaniye modeli. Astarlı bebek battaniyeleri, bebeklerin cinsiyetine göre renk seçimi yapılır. Erkek bebeği için tasarlanmış gri renkli battaniye, çiçekli, kelebekli desenleriyle çok da uyumlu bir model tamamlanmış. İki şişle örülen raylı örgü örneği, erkek bebekleri için mükemmel bir tercih olmalı.
    Kız bebekleri için ise, daha canlı ip renkleri ile harika örgü battaniye çeşitleri örebilirsiniz. Örgü hobisi olan bayanlar için günümüzün en popüler örgülerinden, motifli renkli battaniye örnekleri ve dantel örnekli bebek battaniye çeşitleri, çokça gündemdeki modeller, diyebiliriz.
Düz örnekli çift şiş battaniye örneği-modeli. Arta kalan renkli iplerle çok güzel bebek battaniyeleri örmek çok kolay ve zahmetsiz bir iş. Çift şişle örülen battaniye rengarenk ve ters yüz örneği ile bebek odalarına renk katacaktır. Çok kolay üreyen düz örnekli bebek battaniyesi, farklı renkte iplerle de örüldüğünde bambaşka güzel modelleri elde edebilirsiniz. Battaniye kenarı süslemesi için, capcanlı bordo iple dantel örgüsü yapılarak şıklığı ve görselliği oldukça göz kamaştırıcı.
Tığ ile işlenmiş battaniye motifleri rengarenk cıvıl cıvıl. Çok kolay örgülerden örülmüş kare motifler birbirinden farklı renkleri birbirine ekleyerek, battaniye boyunu tamamladıktan sonra, saten veya düz örgü astarı da yaparak, kışlık örgü battaniyesi kenar süslemesi için sevdiğiniz ip renkleriyle dantel örnekleri ile son rutuşunu tamamlayabilirsiniz.
  Ayrıca, bu renkli örgü motiflerin sayısını daha fazla yaptığınızda, örgü yatak örtüsü, olarak da kullanmak mümkün. Günlük kullanım için, kolay örnekli battaniye ve muntazam şekilde astarlayarak, el emeği, göz nuru örgü battaniyemiz kışa hazır demektir.
Köpek figürlü kız bebek battaniyesi, beyaz iple başlanan tığ örgüsü çiçek motifleri, ve kahverengi iplerle örülmüş köpek başı figür motifleri, sıralanınca çok sevimli bir, battaniye tasarımı, karşımıza çıkıyor. Beyaz çiçek motifleri, etrafını tığ yardımı ile çepeçevre dolgularla iki sıra yaptıktan sonra bir diğer bitmiş olan motiflere birleştirerek modelimiz yavaş yavaş tamamlanmaya hazır demektir.
 Erkek bebekleri için düşünenler bu şirin modelimizi, pembe renk yerine başka renk battaniye örmek isteyebilir. En güzel bebek battaniyeleri modahobim.blogspot sayfalarında. 

Papatyalı pembe battaniye kız bebekleri için çok ideal bir model ve renk diyebiliriz.  Papatya motiflerinin ortası sarı iple başlanmış. Toz pembe iple tığ dolgusu kare motiflerle dizelenir. Her bir motifin sarı rengin üzerine beyaz orlon iple, çiçek yaprakları işleyin. Papatyalı motifleri birbirine birleştirmek için mürdüm rengi ip tercih edilmiş. Çok güzel muhteşem bir, kız bebek battaniye modeli, tamamlanmış. Örgü hobisi olan bayanlar için oldukça kolay ve gösterişli elörgülerinden.   

Sepet örgüsü pembe örgü battaniye kız bebekleri için çok güzel bir seçim. İki şişle örülen sepet örgüsü battaniye iki renk iple gösterişli ve çok da şirin duruyor. İki farklı renkten oluşan kız bebek battaniyesi, kolay ve muhteşem bir model.
   Erkek bebekleri için aynı modeli, sade renk ve koyu tonlarda iplerle örebilirsiniz. Battaniyemizin daha da göz alıcı ve gösterişli olmasını istiyorsak eğer, İçindeki renklerden birini, kenar danteli-süslemesi olarak tığ ile yapabiliriz, ister örümcekli danteller, isterseniz daha sade uç dantel örneği, işleyerek battaniye ebatını büyütüp çok şık bir tasarım elde edebiliriz.

Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar