Bebek Yelek Modelleri-Örnekler

Günümüzde kış modasına renk katan bebek kıyafetleri ve bebek örgüleri'dir, ebeveynlere göre aslında. Her konuda önceliği bebeklere ve çocuklara veririz biz büyükler. Kışlık örgüler'de bile, bebeklere özel örgü çeşitleri, araştırırız birbirinden şık modeller, rengarenk şirin bebek örgü kıyafetleri, süslü kız bebek örgüleri, erkek bebek örgüleri ve günlük kıyafetleri ile kombinleyebileceğimiz takım örgü çeşitleri. Kolay örülen örgüler, örneksiz düz örgüler ve şiş örgüleri, öte yandan, tığ ile işlenen motifli bebek örgü çeşitleri'de kışa damgasını vuran el örgüleri. Düz örgü üzerine kardan adam resimleri, hayvan figürleri, çiçek motifleri, güller ve kurdele süslemeleri ile bebek kıyafetlerine şirinlik katan renkli figürler. Yeni model kışlık bebek örgülerinde iki renkli yelekler, çiçek süslemeli örgü yelekler, model model tığ örgüsü bebek kıyafetleri, tek parçadan oluşan örgü hırkalar, yakadan başlanarak tamamlanan bebek hırka-yelek örnekleri'de çok kolay örebileceğiniz örgü örnekleri ve modelleri'dir. Yeni sezonun en trend şiş örgülerinde pastel renk nako ipler, pamuklu örgü ipleri, triko örgülerine canlılık ve şıklık kazandıran kaliteli örgü ip çeşitleri de örgü modasının olmazsa olmazı. El örgülerinde her sezon yenilikler ve şıklığı bir arada tutmaya çalışır örgü tutkunu bayanlar. Her ne kadar kolay örnekli örgüler'de olsa yapacağınız model, eşsiz ve benzersiz olsun diye hayal gücünüzü de kullanarak birşeyler kattığınız kesin. Birbirinden farklı örgü bebek kıyafetleri, kız bebekleri ve erkek bebeklerine özel çeşit çeşit kışlık örgü kıyafetleri yaparak hem zamanınızı değerlendiriyorsunuz hem de arta kalan iplerin bebeklere kışlık örgüleri olarak geri dönüşüm olduğunu göreceksiniz.
Kapşonlu yeşil bebek yeleği, iki düğmeli, iki şişle işlenmiş modelli yeşil yelek kız bebekleri için tunik olarak da kullanılabilir.  Uzun kollu kışlık badiler ve kazakların üzerine kombinlenerek bebek modasına farklılık kazandırabilirsiniz.  Kısa kollu yeşil yeleğimizi isteyen, uzun kollu hırka modeli de yapabilir. Üç düğmeli yelek modası çok çok güzel olmuş ama boydan boya düğmeli yelekler ve hırkalar, olarak  örüldüğünde çok şirin bebek örgü kıyafetleri, elde edilebilir. 
Rengarenk iplerle tasarlanan kardan adamlı beyaz yelek kız bebekleri ve erkek bebekleri için vazgeçilmez bir model.  Çift şişle örülen beyaz bebek yeleği iki kardan adamla bütünleşmiş ve örgü modasının en renkli bebek yelekleri kategorisine girmiş diyebiliriz. Pembe, sarı, beyaz, mavi örgü ipleri ile bebeklerinize şıklık katacak şirinliği bir arada toplamış muhteşem bir örgü modeli.   

Papatya motifleriyle dizayn edilen beyaz sarı bebek yeleği. İki renkli kız bebek yeleği beyaz damla düğmeleri, düz örnekli kolay örgülerin en muhteşem modeli yelekler. İki şişle örülen sarı beyaz yelek, üç parça olarak yapılmış. Erkek bebekleri için yelek, hırka yapmak isteyen anneler de farklı renk ipleri kullanarak, çok güzel bebek yelekleri, hırka çeşitleri örerek, bebeklerin kışlık örgü kıyafetlerini tamamlayabilir. Küçülmüş bebek örgülerinin yerine, yepyeni modelli örgüler, rengarenk bebek örgüleri, en şık el örgüleri yaparak bebek modasına yenilikler katabilirsiniz.
Üç düğmeli gül kurusu kız bebek yeleği.  Örgü patik saç örgülü örneği ile gül kurusu yeleğin takımı olarak örülmüş. Şiş örgüsü kız bebek yeleği kolay el örgülerinin en yeni modeli. Yakadan başlanan yelek karpuz kolları, tren rayı örneği ve düz olarak tamamlanan beden kısmı ile bütünleşen fırfırlı etek ucu yeleğin şirinliğine çok yakışmış. Değişik renklerle de deneyebileceğiniz bu kolay yelek modeli kız çocukları için oldukça ideal örneklerin en başında gelen şiş örgüleri, diyebiliriz.
Erkek bebekleri için örülmüş beyaz yelek kardan adamlarla donatılmış. Düz şiş örgüleri üzerine örgü şapkalı kardan adamlar kondurulmuş.  Kolay şiş örgüsü beyaz yelek erkek bebeklerin ve çocukların kış modası ve şirinliği ile dikkat çekici bir model.  Kışlık bebek örgülerinin en yeni örgü örneklerinden kardan adamlı yelek örnekleri ve yepyeni yelek modelleri. Kurdele ve rengarenk iplerle süslenen bebek örgüleri, yelekler ve örgü hırkalar kışın modasına renk katıyor.
Erkek bebekleri için muhteşem bir örgü yelek modeli. Her iki yanına kırmızı atkı ve bere'si ile şirinlik kazandıran kardan adamlar. Siyah örgü zeminlerin üzerine yıldızlar, kardan adam resimleri ve beyaz çizgiler zenginlik katmış. İki şişle örülen siyah-beyaz örgü yelek erkek bebeklerinin-çocukların favorisi olmalı. Yine bu modelimiz de üç ayrı parçadan oluşmaktadır.  Çok kolay örülen ve iki renkten yapılan beyaz-siyah erkek bebek yeleği örneği-modeli-yapılışı.

İki şişle örülen lila kız bebek yeleği. Gösterişli örneği ve çok şık modeli ile göz kamaştıran kız bebek-çocuk yeleği.  Motif'ten yapılan tek düğmesi, Pilenin üzerine gül motifi tasarlanmış ve Yan dikişleri tığ işlemesi ile ayrı bir model oluşturulmuş, lila rengi kız çocuk yeleği'ne. Kolay el örgülerinin en güzel örneklerinden olan, motif  düğmeli lila yelek modeli. Eğer sizde kışlık bebek örgüleri yapmaya karar verirseniz, kolay örülen şiş örgülerinden başlayabilirsiniz. Farklı renkler'le de yapabileceğiniz çok modern bir örgü örneği'dir.

Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar